تبلیغات
خاطرات من و عزیزی

































خاطرات من و عزیزی

هیچ وقت برای تازه شدن دیر نیست

سلام به همه دوستان
روزهای سال در حال گذر و من هم مشغول درس و فعالیت روزانه و کلاس فرانسه و ...
خواستم به یچه های ایران بگم که متن پایین رو بخونن شاید بدردشون بخوره .
روز سوم نوامبر 2014 اداره مهاجرت کبک برنامه‏ ریزی این استان را در زمینه سهمیه پذیرش مهاجران جدید در سال آینده میلادی اعلام نمود. به طور کلی تغییرات اساسی و چشمگیری در سهمیه برنامه‏ های مهاجرتی این استان برای سال 2015 نسبت به سال‏های اخیر مشاهده نمی‏شود.
وزیر امورمهاجرتی استان کبک "کتلین ویل" ، طی بیانیه ای اعلام نمود، دولت کبک برای سال 2015 با هدف ایجاد سیستمی مدرن و کارآمد به جذب تازه واردانی خواهد پرداخت که در چرخه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این استان نقش موثری داشته باشند.
ایشان همچنین اشاره کرد برنامه مهاجرتی سال 2015، فاز نهایی طرح مهاجرتی سه ساله این استان است که از سال 2012 آغاز شده.
سیاست گذاری‏های سال آینده اولویت بندی دانش زبان فرانسه و شرایط سنی کمتر از 35 سال متقاضیان متخصص، مد نظر قرار خواهد گرفت.
کبک قصد دارد، در سال 2015 برای 37500 نفر تا حداکثر تعداد 43200 نفر متقاضی واجد شرایط مجوز اقامت کبک صادرنماید.
تقسیم بندی سهمیه اعلام شده برای برنامه‏ های مختلف کبک به قرار زیر است:
1) 28000 تا 31100 نفر برای نیروهای متخصص
2) 6000 تا 8000 نفر برای برنامه های سرمایه گذاری
3) 800 تا 1000 نفر برای دو برنامه مهاجرتی کار آفرینان وصاحبین مشاغل
4) 2200 تا 2500 نفر تحت برنامه های پناهندگی
5) 500 تا 700 نفر برای سایر برنامه های استان

جزئیات سهمیه‏ بندی دولت فدرال در تاریخ سوم نوامبر به شرح زیر اعلام شد:
از تعدادکل سهمیه 260000 تا 285000 پذیرش در سال 2015، بالغ بر 65% ، به متقاضیان برنامه‏های سرمایه‏گذاری، کارآفرینی، برنامه‏های استانی و متخصصین اختصاص داده شده است.
تقسیم بندی سهمیه ها به شرح زیر است:
1) 51000 نفر از طریق برنامه متخصصین فدرال
2) 23000 نفر بر اساس برنامه مهاجرتی تجربه داران فدرال که شامل کارگران و فارغ التحصیلان خارجی که دارای اقامت موقت و حداقل یکسال سابقه کار در کانادا باشند.
3) 48000 نفربراساس برنامه های استانی
4) 30000 نفر بر اساس برنامه مهاجرتی مختص به پرستاران و کارگران خانگی
5) 68000 نفراز طریق برنامه مهاجرتی تکفل خانوده که شامل تکفل همسر ، فرزندان وابسته ، والدین ، پدر بزرگان و مادر بزرگان و دیگر وابستگان واجد شرایط
قابل توجه اینکه جزئیات نحوه پذیرش کلیه برنامه‏های مهاجرتی متعاقباً اعلام می‏شود.
نوشته شده در جمعه 23 آبان 1393 ساعت 07:30 قبل از ظهر توسط نظرات |
سلام به همه دوستان 
اول اینکه ظاهرا دوستان کمی مایل ایجاد صفحه فیسبوک برای وبلاگ من  هستند که تشکیل بشه !  و با توجه به تعداد کم من ترجیح میدم که در صفحه فیسبوک شخصی خودم با این دوستان دارای ارتباط مجازی  باشم .
پس لطفا اون دوستانی که تو نظر سنجی موافق بودن به صورت پیام خصوصی به من آدی فیسبوکشون رو اعلام کنن تا من ریکوست براشون بفرستم .
خبر دیگه اینه که این روزها پلیس شهر مونترآل و برخی مناطق اطراف، در حال اعتصاب میباشند. اعتراض این کارمندان نسبت به تغییر قانون حقوق و مزایای دوران بازنشستگی آنهاست که مطابق قانون جدید، برخی از امتیازات را از دست خواهند داد. البته این اعتصاب به صورت کامل نبوده و به این مفهوم نیست که دیگر در محل کار خود حضور نیابند بلکه با تغییرات ظاهری در اونیفورم خود، مراتب اعتراض مدنی خود را به گوش شهرداری میرسانند. از کلاه کاسکت رنگی گرفته تا شلوار پلنگی و حتی در مواردی، پیژامه با جلیقه ی ضد گلوله ی پلیسی!
این عمل واکنشهای زیادی را در بین کبکیها در مطبوعات و شبکه های اجتماعی به همراه داشته است. بعضی ها این عمل را حق قانونی پلیس دانسته اند و برخی دیگر مدعی شده اند که پلیس با پوشیدن شلوار گل گلی، جبروت و عظمت لباس پلیس را حسابی زیر سوال برده است. (عکس زیر یه نمونه از این مدل شلوارهاست )



نوشته شده در جمعه 24 مرداد 1393 ساعت 04:43 قبل از ظهر توسط نظرات |

  
سلام به همه 
امان از این خبر های جدبد کانادا .
دولت فدرال محافظه کار اصطلاح "فرزند وابسته" را برای همه برنامه های مهاجرتی تغییر داد.
از اول ماه اوت ۲۰۱۴ یعنی همین 5 روز پیش  سن فرزند وابسته از زیر ۲۲ سال به زیر ۱۹ سال کاهش یافت.
اداره مهاجرت و شهروندی کانادا اعلام کرد که طبق قانون جدید دیگر استثنا برای بچه های که در حال تحصیل می باشند نیز در نظر نمی گیرد.
تا کنون بچه هایی که سن بالای ۲۲ سال داشتند ولی وابسته به پدر و مادر و در حال تحصیل بودند در پرونده پدر و مادر جا می گرفتند، ولی در قانون جدید دیگر این استثنا وجود ندارد.
با این حال اداره مهاجرت و شهروندی کانادا بچه های عقب افتاده را که نیاز و وابسته به پدر و مادر می باشند را هنوز به عنوان "فرزند وابسته" بدون در نظر گرفتن سن می پذیرد.
دولت فدرال دلیل این تغییرات را در جهت یکی شدن با استان ها می داند، چرا که استان ها سن بلوغ را ۱۸ و ۱۹ می دانند.
این تغییرات پرونده هایی که قبل از اول ماه اوت ارسال شده اند شامل نمی شود، و به عبارتی عطف به ما سبق نخواهد شد.
این تغییرات همچنان به کسانی که پرونده چند مرحله ای برای برنامه اقامت دائم داشته اند تعلق نمی گیرد، که شامل موارد زیر نیز می شود:
-برنامه های استانی (PNP)
- برنامه های استان کبک
- پرستار خانگی
- پرونده های پناهندگی

امیدوارم شامل شما نشه این تغییرات مسخره ! 

نوشته شده در چهارشنبه 15 مرداد 1393 ساعت 02:08 قبل از ظهر توسط نظرات |
سلام به همه،
به نظرم رسید که با توجه به لطفی که شما نسبت به وبلاگ من دارین و روزانه دوستهای زیادی وبلاگ من رو میخونن یه نظر سنجی با توجه به شرایط خوانندگان من بزارم که آیا موافق تشکیل یه گروه در فیسبوک هستین که  تشکیل بدیم تا  علاوه بر درج آخرین اطلاعات مهاجرتی به کبک و زندگی مونترال( با توجه به حضور من در اینجا ) بچه های گروه هم بتونن سوالات مختلف خودشون رو از مونترال و یا موارد مختلف کانادا  انجام بدن .
این کار یه حسن خیلی خوب دیگه هم خواهد داشت که  در صورت پست و یا سوالات همه میتونن تجربیات و یا اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن  و مطالب فقط یه طرفه نخواهد بود .
پس لطفا نظر خودتونو در سمت چپ  همین نوشته  که  ستون نظر سنجی گذاشتم بزارین تا بتونیم با هم تصمیم گیری کنیم .

نوشته شده در یکشنبه 12 مرداد 1393 ساعت 08:47 قبل از ظهر توسط نظرات |

سلام به همه دوستان و کسانی که خودشون رو به من معرفی کردین خیلی خوشحال شدم از اینکه دوستانی مثل شما دارم .
راستش اینجا تو مونترال هوا تقریبا از تابستون داره به پاییز تبدیل میشه البته نه خیلی سرد و دمای هوا حدود 18 تا 14 درجه متغییر هست .
در ادامه مطلبی رو که در خصوص تغییرات مهاجرت از طریق فدرال هست براتون آوردم که شما هم در جریان این موضوع قرار بگیرین .

از آغاز سال 2015 سیستم جدید پذیرش الکترونیکی متخصصین که اکسپرس اِنتری نامیده شده است جهت درخواست اقامت دائم برای برخی از برنامه های مهاجرتی به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد. این سیستم پذیرش نه تنها برای متقاضیانی که دارای سابقه کار در کانادا هستند بلکه برای متخصصین خارجی که دارای تخصص در حرف مختلف و مورد نیاز کانادا هستند طراحی شده تا باسرعت بیشتری جذب بازار کار شوند. استان های مختلف کانادا نیز متخصصین خود را از همین طریق در آینده مورد گزینش قرار خواهند داد.

بر اساس شیوه جدید، با دسترسی به بانک های اطلاعاتی اداره مهاجرت، کارفرمایان کانادایی قادر خواهند بود تا در کوتاهترین مدت متقاضیان واجد شرایط را مورد ارزیابی دقیق قرار داده و با استخدام فوری نیروی متخصص از خارج از کانادا نسبت به تامین کسری متخصصان داخل کشور اقدام نمایند.

به طور کلی نحوه پذیرش به دو مرحله تقسیم می شود.
مراحل درخواست برای متقاضیانی که دارای شرایط گزینش یکی از برنامه های مهاجرتی فوق هستند به قرار زیر است.

مرحله اول:

این مرحله شامل تکمیل مشخصات فردی، تحصیلی، تجربیات شغلی و علاوه بر آن ارائه اطلاعات درباره سطح تسلط به زبان انگلیسی است.
به جهت تکنیکی در این سیستم اطلاعات مربوط به هر متقاضی در بانکهای اطلاعاتی هر برنامه مهاجرتی ذخیره شده و سیستم با تعین رتبه واجدین شرایط، انتخاب متخصصانی را که از رتبه های بالاتری برخوردار هستند در الویت قرار می دهد. این سیستم پذیرش به طور قطع شانس پذیرش افرادی که دارای تجربه کاری در کانادا هستند و یا متخصصین خارجی جوانی که از آگاهی به زبان در سطوح بالاتری برخوردار هستند را به مراتب بیشتر خواهد نمود.

مرحله دوم:

مرحله دوم پذیرش پس از رتبه بندی متقاضیان آغاز می گردد. در این مرحله اداره مهاجرت نسبت به ارسال دعوتنامه به متقاضی جهت تکمیل فایل درخواستاقامت دائم و ارسال مدارک مورد نیاز اقدام خواهد نمود.

دوره پذیرش و صدور اقامت دائم طی یک دوره شش ماهه انجام خواهد شد. بدیهی است متخصصینی که دارای پیشنهاد کار از یکی از کارفرماین کانادایی هستند و یا منتخب یکی از استان های کانادا باشند حتی در این مرحله نیز دارای رتبه های بالاترو از الویت پذیرش نسبت به بقیه متقاضیان خواهند داشت.

در این مرحله مهلت 60 روزه در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت تا درخواست خود را تکمیل و مدارک مورد نیاز را ارسال نماید. اداره مهاجرت نیزحداکثر طی یکدوره 6 ماهه دوره بررسی را به اتمام و نسبت به صدور اقامت دائم اقدام خواهد نمود.

لازم به توضیح است افرادی که پس از تکمیل مرحله اول موفق به اخذ دعوتنامه برای آغاز مرحله دوم نشوند،می توانند پس از گذشت 12 ماه از تاریخ درخواست قبلی خود، در صورت واجد شرایط بودن، نسبت به انجام دوباره مرحله اول اقدام کنند. بدین ترتیب نه تنها اداره  مهاجرت قادر به کنترل تعداد درخواست و دوره پذیرش خواهد بود بلکه جهت تکمیل نیروی متخصص مورد نیاز،موفق به پذیرش واجدشرایط ترین متخصصین خواهد شد.

توصیه میشه متقاضیانی که هم اکنون با حداقل سطح تسلط به زبان قادر به کسب حداقل امتیاز مورد نیاز هستند در اسرع وقت، قبل از اتمام دوره پذیرش فعلی و آغاز نحوه پذیرش جدید، سریعاً نسبت به ارسال فایل درخواست اقامت دائم اقدام کنند، زیرا مساله عدم تسلط عالی به زبان انگلیسی و افزایش سن شانس فرد را کاهش می دهد.

 چنین متقاضی در مقایسه با متقاضیان جوانی که دارای تسلط بیشتر به زبان انگلیسی هستند پس از ژانویه 2015 شانس خیلی کمتری خواهد داشت.

امیدوارم مطلب به درد دوستان جهت تصمیم گیری بهتر قرار بگیره .

نوشته شده در شنبه 11 مرداد 1393 ساعت 04:02 قبل از ظهر توسط نظرات |


كد قالب جدید قالب های پیچك


free counters